η παραλία

Η παραλία των Ριζών είναι παραλία με βότσαλα και διάσπαρτα βράχια, εκτείνεται για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και βρίσκεται ανάμεσα στα παραθαλάσσια θέρετρα Αρτολίθια και Λυγιά.

Είναι ένα γραφικό μέρος γεμάτο ελαιόδεντρα και υπέροχες παραλίες που προσφέρει υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και πλήρη ηρεμία και είναι ιδανική αν σας αρέσει η ηρεμία και η χαλάρωση.

Μία... Χαβάη στο Ιόνιο

Oι παραλίες του Νομού Πρέβεζας κατά τους μήνες του φθινοπώρου, θυμίζουν κάτι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, φέρνοντας το Μαϊάμι και τη Χαβάη στο Ιόνιο Πέλαγος.

Το surfing, αν και δεν είναι ευρέως διαδεδομένο σπορ στην Ελλάδα, έχει την τιμητική του στις παραλίες της Πρέβεζας, όπως η διπλανή παραλία της Λυγιάς. Παραλίες που είναι αγαπημένοι προορισμοί για τους λάτρεις του surfing.

Μεγάλα ξένα έντυπα μέσα, με εκτενή αφιερώματά τους, ανακαλύπτουν μία άλλη Χαβάη στο Ιόνιο Πέλαγος, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα νερά της θάλασσας είναι ρηχά και όταν σπάει το κύμα, τα απόνερα σε βγάζουν μέχρι την ακτή. Με καλή ισορροπία στη σανίδα, λυγισμένα πόδια και ανοιχτά τα χέρια, απολαμβάνεις μία συναρπαστική εμπειρία στα κύματα».