ποιοι είμαστε

Ο Αποστόλης είναι η «κεφαλή» της οικογένειας και ο Αλέξανδρος είναι η τρίτη γενιά της επιχείρησης Ακρογιάλι, η οποία ιδρύθηκε το 1968 από τους Αλέξανδρο (παππούς) και Αθανασία (γιαγιά).

«Με την εμπειρία και τις συμβουλές της παλαιότερης γενιάς, ένιωθα πάντα ασφάλεια και πίστη δουλεύοντας με δικούς μου ανθρώπους», έχει πει ο Αποστόλης.

Ποιοι είμαστε | Ακρογιάλι Δωμάτια και Κάμπινγκ Πρέβεζα

Παρόλο που στις οικογενειακές επιχειρήσεις κάποιες φορές προκύπτουν προβλήματα, η οικογένεια Μήτου συνεχίζει να δημιουργεί και να εργάζεται ασταμάτητα.

Η Τίνα, η «ψυχή» της οικογένειας, με το ιταλο-γαλλικό ταμπεραμέντο της, βρίσκει πάντα τη χρυσή τομή. Η Καρολίνα, η μικρή κόρη της οικογένειας, είναι πάντα υποστηρικτική, με καινοτόμες ιδέες.

Αρχικά το Ακρογιάλι ήταν ένα μικρό καφενείο-ταβέρνα του χωριού. Με σταθερά βήματα μέσα στα χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι ένα κατάλυμα εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Ακρογιάλι δεν είναι απλά ένα μέρος για όμορφες διακοπές. Οι επισκέπτες μας το έχουν χαρακτηρίσει ως «επίγειο παράδεισο».

Τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά του Ιονίου με τις μαγευτικές παραλίες, σε συνδυασμό με τα καταπράσινα βουνά, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Ποιοι είμαστε | Ακρογιάλι Δωμάτια και Κάμπινγκ Πρέβεζα